Archiv der Kategorie: Massage Katrineholm

Svensk o thaimassage recension

svensk o thaimassage recension

Många thaitjejer tycks gilla mig, av någon anledning. Generellt gillar utländska tjejer mig mycket - svenska tjejer och jag går inte ihop alls. Sveriges första och bästa guide med recensioner till thaimassage, kroppsmassage, oljemassage, fotmassage och örtmassage i sverige. Här hittar du alla. Om jag inte var svensk och visste att dessa massöser lider varenda dag skulle jag faktiskt tro att de gillar vad de gör. Det är i alla fall den känsla.

Sabai: Svensk o thaimassage recension

GRATIS CAM SEX THAIMASSAGE HÄSSLEHOLM Knull chatt massage mariestad
Svensk o thaimassage recension 123
Svensk sexfilm thai norrköping Måste få spinna vidare på denna komentar. Data Dator- och konsolspel Spel: Nr 10  av 33 Spa och välmående i Stockholm. Bara sexa lite för man tycker det är kul och för pengarna? Thai-massagen Thai-massagen Visa allmän profil Skicka ett privat meddelande till Thai-massagen Hitta fler inlägg av Thai-massagen Hitta alla inlägg av Thai-massagen i detta ämne.
Dom är massöser och noga med hygienen på många sätt. av dom är direkt importerade från Thailand dessutom, kan knappt svenska ens. Många thaitjejer tycks gilla mig, av någon anledning. Generellt gillar utländska tjejer mig mycket - svenska tjejer och jag går inte ihop alls. Jag fick tom hjälpa till att prata med en kund på telefon eftersom massören gravt övervärderade sina svenska och engelskakunskaper.

Videos

Klovn - God Jul Frank svensk o thaimassage recension

Svensk o thaimassage recension - thaimassage

En len och behaglig röst som talade hyfsad svenska. Svara Ämnesverktyg Hitta inlägg efter datum. Omdömet skrevs juli 22 från mobil enhet. Eller inte kroppen, utan bara baksidan. Data Dator- och konsolspel Spel: Kommer absolut besöka samma ställe igen vid nästa möjlighet och se till att jag blir första kunden den dagen.

0 Antworten zu “Svensk o thaimassage recension

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *